3 стъпки

Стъпка 2: Разпознай сферите на промяна

Какво се случва, когато любовта си отиде? Малко са двойките, които имат сериозни съмнения, че бракът им може да рухне, когато пристъпват към брачния олтар. Красотата на венчавката, брачните обещания, захласнатите погледи на приятелите, ни карат да се усещаме сигурни и изпълнени с вярата, че нещата ще се развиват добре от само себе си.

Интересно защо, но за почти всяка друга сфера от живота си ние сме наясно, че са необходими усилия, време и финанси. Осъзнаваме, че здравето ни изисква грижа, адекватно хранене и спорт. Инвестираме години от живота си в своето кариерно развитие. Когато стане въпрос за брака и децата ни обаче смятаме, че тези неща някак си ни се удават естествено, но…

… рано или късно всяка двойка стига до заключението, че бракът изисква грижа, време, откровени разговори и внимание. Само любовта не е достатъчна, необходими са и умения.

Един от задаваните ми въпроси от страна на медиите е…

… „Кои са най-често срещаните проблеми в семейните отношения?“

Предлагам на вниманието ви най-честите убийци на любовта, като пълният списък с причините може да се окаже буквално безграничен. Ако в действителност искате да изградите едно по-добро семейно бъдеще, първо идентифицирайте кои са убийците на любовта конкретно за вашата връзка.

Това е и причината, поради която съм ги описал специално за вас.

Вижте ги в PDF-файла оттук:

12 убийци на любовта

След това подчертайте „вашите убийци“ и се подгответе за…

…най-важната стъпка №3 към по-добро семейно бъдеще.

Очаквайте я утре!

Стоян Георгиев