Стоян Георгиев

Стоян Георгиев е семеен терапевт и е основно познат като експерт по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата. Автор е на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии и е участвал в редица телевизионни шоута и предавания. Участник е в написването на "Книга за татковци" на ИК "Тара". Автор е на първата авторска българска аудио-книга "Как да откриеш за какво си роден",  включваща практични уроци за поставяне на житйски цели и съставяне на изявление за лична мисия и на книгата "30 въпроса от семейния живот".

Стоян Георгиев е магистър по Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към СУ "Климент Охридски". Сертифициран брачен консултант по интензивния терапевтичен метод на Смоли, САЩ. Щастливо женен, с три деца. В края на 2011 година заедно с екип от специалисти създава "Асоциацията за интензивно семейно консултиране" - организация, специализирана в работа със семейства.


snejina

Снежина Георгиева е отговорен редактор на semeistvo.bg. За дълги години е била счетоводител в корпоративния свят. Основната й страст извън професионалните й интереси е отглеждането на трите й прекрасни деца, на които е посветила живота си.


 

Георги Александров

Георги Александров е завършил Социални науки. VIP преподавател по английски език от 1989г., преводач и член на Управителния съвет на Съюза на преводачите в България, ментор и обучител. Той е активен в социалните мрежи, участва в множество благотворителни инициативи, гражданин с активна позиция, който отстоява принципите на демокрацията и свободата на личен избор.


Стойне-Василев

Стойне Василев е основател на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Има повече от 11 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Неговата мисия в живота е да помага на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансова си грамотност. Подкрепата на съпругата му и радостта, която му носи малката му дъщеря са наградите, които му дават стимул да продължи напред.