Opt In Image
Семейната програма на Стоян Георгиев
6 стъпки към ефективна промяна!

Изморен ли си от абстрактни съвети за твоята семейна ситуация? Днес искам да предложа нещо реално! Едно от нещата, които обичам най-много, когато работя с хора, е да давам  посока за решаване на съвсем конкретни проблеми. За да позиционирате кораба на вашата връзка за успешно плаване е необходимо първо да знаете накъде е посоката. О, да - също и да разберете местонахождението на пиратите:)

Моята стратегия за справяне със семейните проблеми се нарича П.О.С.О.К.А. Ето я:

П

Прочетете книгата ми “30 въпроса от семейния живот”! Първата стъпка към подобряване на семейната ви ситуация е подходящата информация.

О

Образовайте се, като гледате заедно видео-консултациите на “Семейна академия” и приложите наученото.

С

Съставете стратегия! Запишете час при семеен консултант от екипа ми, за да анализира ситуацията ви и да назначи интензивна програма за установяване на нова система на поведение, комуникация и интимност в отношенията ви. Интензивната програма е като спешната медицинска интервенция в отношенията.

О

Освободете любовта! Преминете през семейна терапевтична програма със семейния ви консултант, като се срещате с него всяка седмица по едно и също време.

К

Кажете какво се случва с вас по телефона! Посветете се на 15-30 минутни седмични телефонни/Скайп-разговори с вашия семеен консултант за следващите 6 месеца.

А

Адаптирайте се към извършените промени, като следите нашия електронен бюлетин и посещавате нашите семинари и конференции, за да поддържате пламъка на семейното огнище жив!