Opt In Image
Открий отговора на най-често срещаните проблеми в областта на брака и семейството.
Клиентите ми споделиха, че тази книга е преобърнала семейния им живот!

Сблъскваш ли се с трудности в твоите отношения с партньора, които са се изправили пред вас като висока планина?

Независимо дали става въпрос за общуването, секса, финансите, децата или комуникацията с разширеното семейство, тези предизвикателства мога да изглеждат като смазващи тежести.

Улавяш ли се как по време на работа мислиш за тези ситуации, не можеш да се концентрираш и те обземат тъжни чувства?

Всъщност ти не си сам…

ФАКТ: Повече от 1 милион от пълнолетните българи остават напълно сами!

Това не е някакво мое проучване, което съм съчинил, а официалната статистика за България! НСИ обяви, че близо 1 милион българи,­ което прави около 20 процента от пълнолетните, живеят съвсем сами. С други думи всеки пети българин е самотен. Преброяване 2011 показа, че е налице рязък спад на броя на семействата в България. Докато през 1992 г. семейните ­ женените и омъжените, са били 55 процента от населението, през 2014 г. те са под 42 процента.

По разводи сме първи в Европа, всеки втори брак у нас приключва с развод само за десет години. Близо 10 процента от хората в зряла възраст са разведени, а това е всеки десети българин или българка. Не са семейни около 1-1,2 милиона от пълнолетните българи и българки.

Понякога решението за раздяла се взема изключително бързо, а последствията - сериозни както за партньорите, така и за децата!

Сега разбирате ли колко важно е да бъдем информирани в сферата на семейството?

Информация ли споменах? Вярвате ми или не, рафтовете по книжарниците са буквално изпразнени от практични книги по въпросите за брака и семейството!

За години съм търсил подходяща литература, която да препоръчам на моите клиенти, но намирах само розови романи...

Разбира се, имаше и някои добри книги за семейните отношения, но те бяха толкова дебели и описателни, че мъжете просто отказваха да ги четат…

Това е така, защото мъжете са ориентирани към целите и функционират по напълно различен начин от жените. Те се нуждаят от съвсем практични съвети, не от безкрайни и описателни пледоарии!

(Именно поради тази причина книгата ми съдържа едва 100 страници, защото исках да намеря прости и ясни решения, които да се прочетат и от мъжете.)

Е, как се справяме с тези предизвикателства?

Има ли някъде БЪРЗО решение, което да ти подскаже какво е необходимо да предприемеш в семейството си?

Бързам да те успокоя, че решение има и това е основната цел на настоящата страница:

30 въпроса от семейния живот

Това е вашата уникална възможност да почерпите от опита ми при пряка работа със семейни двойки за последните 10 години! Когато написах тази книга, не очаквах толкова голямо търсене - скоро предстои да отпечатаме нейното четвърто издание! Възможната причина е, че "30 въпроса" е един от малкото продукти на пазара, засягащи семейните отношения. Всъщност това е книгата, която давам на клиентите веднага след като се появят в офиса ми, защото предлага бързи отговори на най-често срещаните проблеми в областта на брака и семейството.

Книгата ще ви помогне да:

  • продължите с партньора си, дори когато нямате надежда;
  • подобрите комуникацията с вашия партньор;
  • решавате вашите конфликти;
  • управлявате семейните си финанси ефективно;
  • излезете от мрачната сянка на изневярата;
  • поддържате романтиката и секса;
  • осъзнаете как да взаимодействате с вашите роднини;
  • запазите любовта жива до края на живота.

Нека да заявя съвсем сериозно - аз не бих тръгнал да прилагам стратегия за моето семейство, събирайки идеи от хиляда места, а бих позволил на някой да ме ръководи в този процес, още повече, ако той ми предлага ефективност на решенията.

Имам предвид именно следното:

Не предприемай нищо за твоите семейни отношения преди да си прочел тази книга!

Като семеен терапевт, който се е срещал със стотици двойки и щастлив съпруг и баща на три деца, аз минах голяма част от пътя за теб, тъй като съм имал възможност сам да проверя кои от описаните принципи работят и кои - не! Повярвай ми, отстранил съм нещата, които са излишни и съм оставил само принципите, за които съм се убедил, че работят в семейните отношения.

…не забравяй също, че аз се издържам от това и съм мотивиран да дам най-доброто от себе си! Преди време използвах тези принципи основно при директната ми работа с двойки, но сега ги споделям публично.

И така, няма нужда да преминете по този път сами!

Вземи книгата за 9 лв.!


Точно така… само за 9 лв.!

Натисни бутона по-долу и поръчай книгата. Процесът на заплащане е изключително лесен и удобен…

Добави към картата - само за 9 лв.

 

Ваш за семейството:

Стоян Георгиев
семеен терапевт, председател на "Асоциацията за интензивно семейно консултиране"

П.П. между другото, ако книгата не ви хареса, пишете ми и ще ви върна парите обратно!