ВНИМАНИЕ, СЕМЕЙСТВА: Веднъж щом разберете колко важни са уменията да се поставят любящи граници в това предизвикателно време, ще си зададете въпроса защо сте чакали досега…

ГРАНИЦИ!

 

Как бързо и лесно да поставяме граници на хората около нас, без да бъдем груби?

 

Тази систематизирана програма ще ти помогне да комуникираш по-ясно нуждите и предпочитанията си без да бъдеш груб/а, дори и комуникацията да не е от силните ти страни.

 

Вторник, 1-ви март 2022 г.

От: Стоян Георгиев

Относно: Как можеш да инвестираш само няколко часа от скъпоценното си време и да подобриш значително своите комуникативни умения? 

 

Скъпи приятели,

 

Нека споделя един малко известен факт: Повечето взаимоотношения се разпадат поради недоразумения!

Още повече по време на тези трудни COVID-19 времена, когато по-често всички са у дома.

Знаеше ли, че липсата на способности за ясна комуникация отдалечава хората? Колко взаимоотношения в твоя живот са се разпаднали именно поради тази причина?

 

Мога да те разбера!

Вероятно е трудно да се ориентираш сред тоновете книги и повърхностни материали по темата в мрежата. Резултатът? Безплатните съвети обикновено дават безплатни резултати и ти се чувстваш по-объркан/а отколкото в началото… 

Това е напълно разбираемо и не е твой проблем. Ето какво създадох (благодарение на изключително ценната обратна връзка, която ми дадоха членовете на нашата общност „Повече от успешен“). Помощта е вече тук! 

 

Най-подходящата систематична програма за поставяне на граници, която ще те преведе през процеса стъпка по стъпка!

граници

 

Можеш да прочетеш ВСЯКА книга, написана по темата за комуникацията; да прекараш ЧАСОВЕ, интервюирайки всеки експерт по темата; да изразходиш стотици ЛЕВОВЕ, за да подобриш своите умения…

 

или…

 

да попълниш този систематизиран наръчник с 6 видео-обучения, които съдържат есенцията на всичко, което съм научил по темата, чието попълване ще ти отнеме само няколко часа.

 

Без излишни думи и раздърпване на локуми.  

 

Ето само една МАЛКА ЧАСТ от това, което ще откриеш…

 

◼︎ Как да поставяш граници на самия себе си?

Ще ти помогна да изградиш автоматичен навик и да се справиш с твоите склонности към зависимо поведение. Колкото повече личността е зависима от другите за вземане на собствени решения, толкова по-податлива е на контрол и манипулация. Ще те науча да поставяш граници на себе си, като по този начин изградиш автономност и самостоятелност.  

◼︎ Как да поставяме граници на най-близките? На партньора? Децата?

Колкото по близо се намират хората около теб, толкова по-трудно е да им се поставят граници. Взаимозависимостта е резултат от неспособността да се изяснят очакванията и да се уважават взаимните граници. Ще ти помогнем да установиш наличието на нарушени граници и да предприемеш стъпки към подобрение.

◼︎ Как да се справим с нарцисисти и контролиращи личности? Какво е любовно бомбардиране и как да изградим имунитет?

Ситуацията с нарушение на границите се влошава, ако в отношенията е налице връзка с нарцисист. За да можем да се справим с контрола от страна на тази личност е необходимо да познаваме неговите и нейните склонности, като заедно с това да изработим стратегия на промяна.

◼︎ Как да помогнем на (и да предизвикаме) хора, които не желаят да поемат отговорност за живота си?

Често ние развиваме склонността към компенсиране, поемайки задълженията на други хора, които не са наша отговорност. Ще си отговорим на въпроса как да предизвикаме другите към поемане на отговорност и как да ограничим склонността си към компенсация.

◼︎ Овладяване на реактивното поведение. Как да се справим с вътрешните рани и настройка, които ни пречат да казваме „не“?

Ако други хора са злоупотрбявали с нас в миналото, ще ни бъде изключително трудно да поставяме граници. Доверието на жертвата е засегнато. Ние ставаме прекалено защитни, реактивни или отиваме в другата крайност, като допускаме другите да злоупотребяват с нас отново.

◼︎ Срам – причини и преодоляване

Срамът е сред най-задържашите развитието фактори, който ни пречи да поставям граници на околните. Ще засегнем неговия произход и ефекти върху теб.

 

 

Всъщност, заслугата за този наръчник не е само моя…

 

Голяма част от информацията е внимателно подбрана от експерти по темата, тествана при работата ми с двойки и членовете на нашата общност „Повече от успешен“. Добавил съм също моите лични преживявания и механизми, които изработих вследствие на сблъсъка ми с хора, които нарушаваха границите ми.

 

Нека обема от 40 страници А4 да не те обърква. Всичките ни систематизирани наръчници са целенасочено с този обем. Над 500 часа натрупан опит е инвестиран в този проект. 

Включените в продукта 6 видео-обучения ще ти помогнат да придобиеш още по-цялостна представа.

Събрано е най-доброто от най-доброто, а програмата е лесна за приложение, така че да можеш да приложиш информацията веднага.

 

Можеш ли да си представиш колко просто и лесно се случват нещата, когато процесите са систематизирани, не са объркващи и те превеждат през целия процес стъпка по стъпка? 

 

Представи си…

  • изключителна свобода;
  • вътрешно удовлетворение;
  • по-малко проблеми с другите;
  • повече спокойствие;
  • развит потенциал.

 

Ето реакцията на някои от членовете на платената ни програма „Граници“ от „Повече от успешен“:

 

Защо е само 29 лв.?

Причините да не предлагам този наръчник безплатно (като голяма част от ресурсите в блога ми) са три на брой:

  1. За подобна цена можеш да достигнеш повечето българи. Почти всеки може да си го позволи;
  2. Ако някой не е достатъчно сериозен, за да отдели 29 лв. от джоба си и да подобри своите умения, няма да го направи така или иначе;
  3. Ако някой е достатъчно сериозен да отдели 29 лв.(Цената е по-ниска от най-ниската цена за единична сесия за психотерапия), може да постигне феноменални резултати!

Е, ако си наистина сериозен/а за подобряване на уменията по отношение на границите, вземи този наръчник, като натиснеш бутона „Поръчай сега“ по-долу. 

Нещо, което ще ти хареса… 

Гаранция за връщане

 

Гаранция 1: Ако по някаква причина този наръчник не ти хареса, само ми пиши имейл и ще ти върна парите обратно!

Гаранция 2: Ако решиш да приложиш споделените идеи в наръчника на практика и не постигнеш никакви резулати, пак ми пиши и освен тази сума, аз ще ти дам 9 лв.!

Звучи честно, нали?

Временният характер на тази оферта е нещо, което искам да подчертая отново.

Да! Искам да взема наръчника с видео-програмата!

Твоята цена днес: 29 лв.

Ето какво можеш да направиш, за да поръчаш… Натисни бутона по-долу:

Днес: само 29  лв.

 

Е, имаш избор… Да продължиш да правиш същите грешки отново и отново или да подобриш своите способности за поставяне на граници, за да ги предотвратиш. 

  

П.П.С: Отново напомням, че този наръчник ще ти спести прочитането на тонове книги с описателна и противоречива информация, тъй като е основан на личен опит и дългогодишно изследване от страна на автора.