Opt In Image
Нов безплатен мини-курс
Как да бъдем ефективни като родители?

Усещаш ли, че имаш нужда от повече мотивация в процеса на родителство?

Трябва ти по-ясна стратегия и практична насока?

Когато завършиш този мини-курс в три части, ще имаш повече яснота какви практични стъпки да предприемеш, за да се справиш с объркването и да бъдеш по-ефективен като родител!

▽ Запиши се по-долу за безплатен достъп до видео-уроците ▽

Ето какво можеш да очакваш:


Запознай се с обучителя!

Screen-Shot-2015-08-30-at-23.06.11

Стоян Георгиев е семеен терапевт , създател на Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“ – организация, специализирана в работа със семейства. Често търсен е по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата. Автор е на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии и е участвал в редица телевизионни шоута и предавания. Участник е в написването на „Книга за татковци“ на ИК „Тара“. Автор е на първата авторска българска аудио-книга „Как да откриеш за какво си роден“, включваща практични уроци за поставяне на житйски цели и съставяне на изявление за лична мисия и на книгата „30 въпроса от семейния живот“.

Стоян Георгиев притежава Магистърска степен по Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към СУ „Климент Охридски“. Член е на Международната асоциация на брачните и семейните консултанти. Фасилитатор е на една от най-ефективните програми за подготовка и обогатяване на брака – Prepare/Enrich. Сертифициран брачен консултант по интензивния метод на Смоли, САЩ. Щастливо женен, с три деца.