Opt In Image
Най-сетне щастливо семейство!
Средството, което ще ти помогне да изградиш пълноценни и удовлетворяващи семейни отношения!

Внимание: тази програма ще ви спести десетки часове при търсене на подходяща семейна терапия!

Ти нямаш нужда от още една книга за семейството, която да събира прах из дома ти. Онова, от което имаш реална нужда, е в живота ти да присъства истинско семейно щастие!

Уморен ли си от високопарни експертни мнения и искаш ли да се придвижиш към нещо съвсем истинско?

Представи си, ако заедно с твоя партньор поставите следващите 3 месеца на фокус и поработите върху ценностите в своето семейство, изясните очакванията си и кой каква роля изпълнява, подобрите общуването и намалите конфликтите при вземане на решения, определите мястото на разширеното семейство, финансите ви, подобрите секса и установите работещи принципи при отглеждането на децата?

Позволете ми да ви предложа едно средство, което може да донесе желаната промяна в семейните ви отношения:

семейна-академия

Това е програмата на живота ми, предназначена за самообучение на двойката в комплект със седмични видео-уроци лично от мен. При изготвянето на тази програма стъпвам на 15-годишния ми опит при работа с деца и семейства! Създадох тази 3-месечна програма за индивидуално обучение на двойки, воден от горещото ми желание да сложа нещо готово в ръцете на двойките, които не могат да си позволят да ползват услугите на мен и екипа ми.

През годините установих, че много двойки остават доволни от стратегията, която изготвям по време на първоначалното интервю с тях, но не разполагат със средствата, за да посветят времето си на дългосрочна терапия за подобряване състоянието на тяхното семейство.

Е, сега вече мога да им предложа нещо изпитано, за да опитат да се справят сами със семейните си предизвикателства.

Какво точно представлява "Семейна академия"? Ако се запишете, ще получите по пощата специален учебник, който ще използвате за съвместна работа с вашия партньор всяка седмица, заедно с DVD, което съдържа видео-инструкции с много конкретни насоки за съвместна работа през седмицата. Така няма нужда да посещавате кабинета ми, а ще проведете семейна терапия индиректно с мен!

"Семейна академия онлайн" предлага следните предимства, ако я закупите:

  • Онлайн-курс, съдържащ 12 разбираеми видео-урока;
  • Учебник с набор от инструменти, които ще предизвикат моделите ви на поведение и ще донесат реална промяна в семейния ви живот;
  • Систематичност и последователност, връзка между отделните уроци;
  • Можете да използвате програмата, дори и партньорът ви да не желае да се включи. Променяйки себе си, можеш да помогнеш и на другия!;
  • За по-малко от цената на консултация с мен ще получите повече отколкото за години ровене в интернет!;
  • Реални примери, не суха теория!

Вижте... Аз и семейството ми живеем онова, за което говорим. Първо, в дома ни наистина царува семейно щастие. Нямам предвид, че сме съвършени, даже напротив, но... определено имаме какво да предложим! Второ, работя със семейства за години наред и определено съм имал възможност да се докосна до най-съкровените им копнежи, мечти и желания.

Създадох тази възможност специално за теб, не я пропускай!

Стоян Георгиев,
семеен терапевт и създател на "Семейна академия"

Е, готов ли си да се присъединиш към семействата, които опитаха тази програма?

Натисни големия оранжев бутон по-долу, попълни заявката и ще изпратим програмата ми по ЕКОНТ. Внимание - бройките са ограничени!

button12

Добави към картата: 225 лв. 9 лв.

» Или се обади на 0899910692 за печатно копие и доставка по ЕКОНТ.