Oт Стоян Георгиев

Този наръчник съдържа дихателни упражнения, спомагащи за значително намаляване на безпокойството, тревожните мисли, паник-атаките и дихателните проблеми (хипервентилация и дори астма) при възрастните и децата.

Ако търсиш начин да се справиш с тревожните мисли и емоции, независимо дали си възрастен или млад човек, това е най-важното писмо, което ще прочетеш днес.

Ще го споделя с теб след минута.

Но преди това… едно важно уточнение:

Имай предвид, че огромното подобрение на емоционалното ми състояние, което постигнах, не е обичайно.

Имах възможността да приложа систематичен метод за подобряване на дишането, след като един от колегите ми констатира, че се боря с хроничен проблем на тревожност и хипервентилация.

В резултат на този метод (споделен с мен от съпругата му), ми отне само месец, за да се справя със затрудненията с дишането и паник атаките, които получавах нощно време, в резултат от стреса при работата ми с клиенти.

Напълно е възможно препоръчаният от мен метод да не е подходящ за теб. Това, в което съм сигурен обаче е, че той би имал положително въздействие върху повечето хора, борещи се с безпокойство!

Постигнатите резултати ще бъдат пряко свързани с наследствените фактори, опит, сериозност на симптомите и проявено постоянство от твоя страна. Ако не си готов да извършиш промени в своите навици, моля, НЕ СИ КУПУВАЙ ТОЗИ НАРЪЧНИК.

След това важно уточнение, нека продължим…

Ето какво искам да предложа на онези, които следват дейността ми:

Това е нещо драматично различно от ресурсите в областта на тревожност, което си чел някога, защото (както и във всичките ми материали) водя читателя стъпка по стъпка, вместо да се налага да прочетеш тонове информация, без тя да е подредена за теб.

Без излишно разтягане на локуми… Просто ти показвам точно какво да направиш, как да го направиш и защо.

Освен това е лесен за възприемане.

Можеш да научиш и приложиш всички упражнения от този А4- Наръчник, съдържащ 40 страници, за буквално един уикенд!

Плюс: ще получиш достъп до един от най-ефективните методи, който използвах, за да се справя с моите собствени проблеми с дишане и хипервентилация (несъзнателно вдишване на повече въздух от необходимото.).

Ето съдържанието на всичките упражнения и какво още можеш да очакваш:

НАЙ-ДОБРИТЕ НОВИНИ: С помощта на посочените упражнения, ще научиш как да елиминираш стреса от живота си и да го доведеш до здравословен минимум. 

По какъв начин?

Всичко, което е необходимо да направиш, е да приложиш шесте упражнения по метода “Бутейко”, с чиято помощ лично преодолях проблемите с дишането. 

Днес много хора говорят за синдрома на прегарянето, но малко стигат до корена на проблема.

Ще споделя с теб някои от най-основните методи за справяне с тревожни мисли, перфекционизъм, нереалистични очаквания и корекция на мисловния живот. 

А СЕГА СИ ЗАТЕГНИ КОЛАНА!

Ще засегна и проблема с позитивното мислене, тъй като се наблюдават две крайности в тази посока. Едната група твърди, че идеята по-скоро вреди, отколкото помага, докато другата, пропуска да я балансира с реалността.

Ще ти дам моите седем стъпки за положително отношение към живота, без да губиш фокуса си върху реалните проблеми. 

Ще научиш също:

  • Как да преодолееш учестеното дишане, породено от стрес;
  • Как да спиш по-добре през нощта;
  • Каква е връзката между стреса и дишането;
  • Как да намалиш физическите симптоми, като високо кръвно налягане, умора, безсъние, хъркане и дори астматични пристъпи чрез корекция на твоето дишане?

И най-важното: Как да предадеш правилните дихателни навици на децата, тъй като те са най-потърпевши от модерния начин на живот?

Ако не харесате книгата, пишете ми и ще върна парите обратно, никога не съм го правил на въпрос.