Opt In Image
Нов курс по лични финанси „Какво не ни казва Кийосаки?“
Специална оферта за ДВАМА!

Запишете се още сега на специална цена, но побързайте, защото местата са ограничени!

Специална цена за 2-ма записани до 6-ти октомври415 лв.

Това е повече от 24% отстъпка само за абонатите на Semeen.com!

За тази цена получавате:
- Участие в целия курс от 10 модула и 2 работилници.
- 20 презентации от 10 лектори.
- Кафе паузи за всеки модул.
- Безплатен wi-fi интернет.
- Сертификат за успешно завършване.

Искаш ли промяната?
Всеки ден повечето хора се събуждат, извършват обичайните ритуали и тръгват да вършат през деня неща, които изобщо не им харесват. Някои дори не осъзнават причината за това положение и просто недоволстват, кога гласно, кога не – срещу уж очевидните причини на незавидният им живот. Виновна е държавата, общината, международното положение, политиците…

Други пък осъзнават, че нещо не е както трябва и мислят, че трябва да направят нещо… Но какво точно? Да си намерят по-добра работа? Да заминат да живеят на по-добро място? Тъкмо когато си мислим, че сме намерили отговорите, животът променя въпросите. И всичко пак започва отначало.
За тези, другите, които не се страхуват да си задават честно въпросите и да търсят отговорите, ще кажем – всичко зависи от вас. Помнете – Животът няма други ръце освен вашите.

Какво да направите, за да заживеете живота, който винаги сте искали? Как да постигнете целите си – за вас и за децата си? Само с позитивно мислене и мотивация не става. Трябва да увеличите стойността на най-големия си актив – вие самите. Най-лесно и устойчиво е да се образовате. Една китайска мъдрост гласи:
“Ако правите планове за година напред – засадете ориз, ако правите планове за десетилетие – отгледайте дърво, ако правите планове за цял живот – образовайте се”.

Има един предмет, обаче, който не се изучава в училище, въпреки че на всички нас ни се налага ежедневно да прилагаме знанията от него. Знаете ли кой е той? Да, управлението на личните финанси или финансовата грамотност.

Защо е важна финансовата грамотност?
Тя ни помага да взимаме рационални решения, които повишават нашето благосъстояние. Ние живеем в един различен свят, много по-сложен и динамичен от света на нашите родители. Всяка една житейска ситуация, в която попадаме, като избор на университет, нова работа, раждане на дете, покупка на автомобил или жилище, изисква от нас да вземаме финансови решения. В същото време, океана от финансови продукти е огромен и те стават все по-сложни, по-рискови и променящи се. За разлика от миналото, отговорността за нашето бъдеще, здравето ни и достойните ни старини става наша грижа, а не на държавата-майка.

Тази нова реалност във века на технологиите и огромния обем информация, която ни залива всеки ден, изисква от нас нов вид знания за финансите и умното им управление, които отиват отвъд нещата, на които са ни научили нашите родители. Така, финансовата грамотност се е превърнала в една от основополагащите умения на човека от 21 век, защото качеството ни на живот и това, какво ще постигнем в него зависят до голяма степен.

Светът заговори за финансовата грамотност след като Робърт Кийосаки публикува своята книга „Богат татко, беден татко“ през 1997 година (ако не сте я чели, препоръчваме ви да го направите). От тогава милиони хора са чели неговите книги и са играли неговите образователни игри. Въпреки че, идеите му са доста мотивиращи, хората си казват „Звучи добре, но как да го направя, какви стъпки да направя, за да стигна до финансовото благополучие?“, “Това приложимо ли е в България?”, “Информацията не е ли остаряла вече?”.

Какво не ни казва Кийосаки?
Ако и вие си задавате същите въпроси, то цялостния курс за управление на вашите пари „Какво не ни казва Кийосаки?“ е за вас. В него ще ви дадем нужните знания, умения и конкретни стъпки, за да приложите неговите идеи на практика в България. Ще научите как всъщност работят ипотечните кредити, фондовите борси, взаимните фондове и другите инструменти от света на инвестирането.

Какво е различното в този курс?
Конфуций казва “Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах”. Тази мисъл отразява един принцип, който е доказан от науката – човек се учи най-добре, когато прилага наученото в игра. В нашия курс сме заложили освен 3 практически работилници, в които ще разгледаме конкретни казуси и финансови продукти, и много игри, които ще ви помогнат по-лесно да усвоите новите знания за вашите пари и света на финансите.
Същността на курса е да се усвоят новите знания и умения до превръщането им навик за прилагане в реални ситуации от личния живот или бизнеса.

Начина на поднасяне на информация включва:
- Теория – не повече от 40%.
- Демонстрация на техниките.
- Много практика под формата на упражнения, игри и моделиране на реални ситуации.
- Разглеждане на казуси на участниците за тяхното разрешаване.
- Задачи и насоки за самостоятелна работа на всеки от курсистите, подкрепа и обратна връзка от групата и водещия.
- В практическите упражнения са включени много казуси и примери от личния опит на водещите.

Клуб на инвеститора
Знаем, че всяко начало е трудно. Преди да превърнете едно полезно действие в устойчив навик ще ви трябват много напътствия и подкрепа. Ние, екипа на SmartMoney.bg и лекторите на този курс ще сме до вас не само по време на курса, а и след него. За всички участници в нашите курсове и модули сме създали различни алумни групи и общности, в които да продължим да се виждаме онлайн и на живо.

Една от тези инициативи е Клубът на инвеститора – периодична среща в неформална обстановка, която се провежда всяка предпоследна сряда от месеца, където обсъждаме практически казуси и реални събития от ежедневието. С участието ви в курса вие ставате член на този клуб.

След курса ти ще си:
● Ще си по-самоуверен и ще си повишил своята финансова грамотност.
● Избрал целите си за бъдещето и ще си разработил план за постигането им.
● Ще си намерил своята стратегия за инвестиране и най-подходящите за теб инструменти.
● Ще се ориентираш по-лесно в океана от финансови продукти и ще може да взимаш рационални решения за своето бъдеще.

За кого е курсът?
- За всички хора, които мислят, че трябва да променят нещо, за да живеят по-добре и да увеличат своето богатство.
- За всички заети професионалисти, които нямат достатъчно свободно време, за да се грижат за умното управление на парите си.
- За хората, които искат да направят първата крачка в света на личните финанси и се нуждаят от подкрепа и напътствия.
- За хората, които имат депозити и търсят по-добра доходност за своите спестявания.

За всички, които искат да излязат от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Подарък за всеки участник!
И тъй като курса се казва „Какво не ни казва Кийосаки?“, на всеки участник в него ще подарим по една книга на Робърт Кийосаки, за да разберете какво казва той за финансовата грамотност.

Програма на курса по лични финанси
Цялостен курс по лични финанси "Какво не ни казва Кийосаки?" - от 7 октомври до 9 декември 2014 година
Цялостния курс по лични финанси е разделен на 10 модула с продължителност от 3 астрономически часа. Всеки модул включва 2 обучения по съответната тема, като започва в 18.30 часа и приключва в 21.30 часа с една почивка от 10 минути. В курса са предвидени две практически работилници, в които ще работим по конкретни казуси и финансови продукти. За всеки модул е предвидена кафе-пауза.

Модул 1: Какво не ни казва Кийосаки за личните финанси? - 7 октомври (вторник) от 18.30 часа
Модул 2: Инвестиции, инвестиционни стратегии, риск и доходност - 14 октомври (вторник) от 18.30 часа
Модул 3: Пари, банкова система и спестяване - 21 октомври (вторник) от 18.30 часа
Модул 4: Онлайн търговия с ценни книжа и борсови сделки - 28 октомври (вторник) от 18.30 часа
Модул 5: Инвестиции на Българска фондова борса и FOREX пазар - 4 ноември (вторник) от 18.30 часа
Модул 6: Как да инвестираме като Уорън Бъфет? - 11 ноември (вторник) от 18.30 часа
Модул 7: Взаимни фондове и доверително управление - 18 ноември (вторник) от 18.30 часа
Модул 8: Предприемачеството и личните финанси - 25 ноември (вторник) от 18.30 часа
Модул 9: Недвижими имоти и застраховане - 2 декември (вторник) от 18.30 часа
Модул 10: Лично финансово планиране и пенсионна система - 9 декември (вторник) от 18.30 часа

Място на провеждане
Залата се намира в Хотел Ренесанс на площад Възраждане №2 в централната част на София на 8 минути път пеша от Метростанция Опълченска. Достъпът до нея е удобен и с градски транспорт. До залата има платен паркинг и места на Зелена зона (тъй като модулите започват от 18.30 часа ще заплатите само 0.50 стотинки за престоя си). На 5 минути от хотела има голям безплатен паркинг пред СГУ на МВР.

Запиши се за курса по лични финанси сега - попълни формата по-долу!

Arrow

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]