Снимка: Иво Орешков

Снимка: Иво Орешков

Какви са ползите от ползването на услугите на семеен консултант онлайн? Предлагането на онлайн-консултиране за решаване на брачни и семейни проблеми набира все по-висока скорост. В забързаното ежедневие терапията от разстояние и семейното консултиране дават възможност за поне частично решение на брачните проблеми.

Според Американската психологична асоциация психолозите са започнали да използват електронна комуникация като имейл, Скайп и различни форми на видео-консултиране.

Според автора на една скорошна статия за използването на телефонна терапия в “Monitor on Psychology” разговорът по телефона със семеен терапевт може да предложи същите или дори по-добри резултати. Също, според проучване на Университета в Кеймбридж англичани с лека форма на депресия, които са получили когнитивно-поведенческа форма на терапия по телефона, се ползват от същите или дори по-добри резултати в сравнение с онези, които са се срещали с терапевт “наживо”. Страдащите от тежка форма на депресия не показали същите резултати на подобрение.

Друго предимство при използването на онлайн-услуги на семеен терапевт е по-ниската цена.

Терапията лице в лице не може и не трябва да бъде заменена, но в някои случаи онлайн-услугите предлагат същите или по-големи ползи.

Вижте цялата статия за намиране на качествена услуга за семейно консултиране оттук!

Opt In Image
Искаш ли да запишеш семейна консултация с мен...
... СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО?

През последните години аз и екипът ми сме имали възможност да се срещнем със стотици семейства и да помогнем на много от тях да възстановят любовта, емоционалната близост и сексуалното си единство.

Ако проявиш интерес към семейна консултация, позволи ми да предложа услугите си СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО!

 

 

Tags: , ,