Искаш ли да запишеш семейна консултация с мен или член на нашия екип… БЕЗПЛАТНО?

Привет и благодаря за интереса към дейността ни!

През последните 20 години имам привилегията да работя с двойки, голяма част от които успяха да се справят със семейните си проблеми.

Искате ли да бъдете един от тези хора и да преживеете качествена промяна в семейството си за следващите 6 месеца:

… по-добра комуникация, по-малко конфликти, повече близост и по-добър секс – това са някои от ползите, които клиентите ми са споделяли, че са получили вследствие на работата им лично с мен.

Ако проявите интерес за семейна консултация, позволете ми да ви предложа услугите си СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО В РАМКИТЕ НА 15 МИНУТИ!

Нека сега да обясня защо правя това…

Като семеен терапевт, за да съм максимално полезен, аз предпочитам да отделя време на клиентите си дългосрочно и основният ми фокус е да работя с онези двойки, които са готови да положат по-сериозни усилия.

Възможно е след първата среща с мен или член на екипа от консултанти, с които работя, да установите, че можем да си бъдем от взаимна полза.

В края на това първоначално интервю, ще предложим дългосрочна стратегия за промяна в семейната ви ситуация.

Ако това се хареса на теб и твоя партньор, може би бихте се съгласили да станете клиенти в нашия център по семейно консултиране, като ще провеждаме сеансите всяка седмица в офиса ни, чрез интернет или по телефона.

Също така, преди да продължите, имайте предвид, че за съжаление не можем да помогнем на всеки. Ние можем да бъдем от полза само за онези двойки, които са готови да посветят време, усилия и финанси, поставяйки връзката си на фокус.

Това е нещо, което ще очакваме от вас.

Каква е следващата стъпка?

Ако желаете да планираме безплатна 15-минутна среща, просто натиснете синия бутон по-долу.

Когато направите това, ще бъдете отведени към безплатен „Тест за състоянието на двойката“, който искам да помоля да попълните двамата с партньора…

… след което ще се обадим, за да определим подходящо време за разговор по Скайп или телефон.

Ще се радвам да помогна!

Стоян Георгиев

сертифициран фамилен психотерапевт (CFT) и председател на „Асоциация за интензивно семейно консултиране“

arrow (6)

Да, Стоян, искам да се запиша за безплатна семейна консултация! >>