В тази презентация ще разбереш… Как МОЖЕШ да имаш успешен семеен живот въпреки лошите новини за разпадащи се семейства.

Нещо повече – ще ти предложи РЕАЛНИ ОТГОВОРИ при справяне с трудни семейни ситуации, които да приложиш с твоя партньор ОЩЕ СЕГА!

Здравейте,

Казвам се Стоян Георгиев и съм семеен терапевт. През последните години съм съветвал стотици двойки и съм имал възможност да наблюдавам тяхното развитие. Много от тях възстановиха връзката си и преживяха ПЪЛНА ПРОМЯНА в своите взаимоотношения. Други предпочетоха… раздялата.

За моя собствена изненада се оказа, че съм един от малкото консултанти, работещи в сферата на семейните взаимоотношения в България. Не казвам това, за да се хваля, но вероятно именно това беше причината да съм непрекъснато търсен от водещи български медии. От време на време получавам обаждане от Канал 1, BTV, 24 часа, Дарик и много други медии, задаващи ми един и същи въпрос: „КАК СЕ СЪЗДАВА СЕМЕЙСТВО, В КОЕТО ЦАРИ ЕДИНСТВО, ИМА УСЕЩАНЕ ЗА БЛИЗОСТ И СЕ ПОДДЪРЖА ДОБЪР СЕКС?“

КАКВА Е РЕАЛНОСТТА? През 2007 г. в България всеки трети брак завършваше с развод. Причините за това ще споделя с теб след съвсем кратко време, но… помня как по онова време заедно с много други бяхме по улиците, за да протестираме срещу лесния развод в новия семеен кодекс, когато се появиха тези статистики… През 2014 г. статистиките са още по-печални:

КЪМ ДНЕШНА ДАТА ВСЕКИ ВТОРИ БРАК ЗАВЪРШВА С РАЗВОД!

Това не ме учудва, защото в кабинета си често чувам думите:

„Чувствата ни охладняха.“

„Имаме несъвместимост на характерите.“

„Не сме правили секс от месеци.“

„Почти не си говорим.“

Или пък:“Караме се постоянно.“

Е, ЗАЩО в крайна сметка се получава това?

Вижте, ние инвестираме години наред в нашето образование, кариера или бизнес… Отделяме целенасочено време за развитие на нашите таланти и умения… Намаляваме потенциометъра на нашия брак за сметка на редица други. Насочваме финансите си към неща, които имат временна или никаква стойност. Но забравяме да отбележим простия факт, че развитието на успешни семейни взаимоотношения отнема време и в тях е необходимо да се инвестира целенасочено.

Необходими са фокус и внимание. Но… това е само част от проблема.

Много е възможно твоят емоционален резервоар да е напълно изчерпан!

Всъщност всеки от нас притежава невидим емоционален резервоар. Когато се изправим пред предизвикателство… преживеем разочарование, срив в доверието, финансови проблеми, високо ниво на стрес, конфликти или травма в нашето минало,ние започваме да търсим подсъзнателно начини, чрез които да запълним празнината. Когато емоционалният ни резервоар е почти изчерпан, ние губим способността да даваме в брака, а усещането за близост се изпарява…

Сексът намалява…

А ние търсим начини да запълним празнината.

Точно това е момента, в който някой се оказва в прегръдките на друг, като си мисли, че временните позитивни преживявания ще заместят емоционалната болка.

Днес семейните психолози пропускат този фактор и предлагат повърхностно лечение, не знаят как да помогнат, дълбаят се прекалено в миналото или просто предписват медикаменти.

Спри за момент и помисли какви са проблемите в твоето собствено семейство?

 • Липса на време за нераздовено внимание?
 • Наличие на сериозни конфликти или отдръпване?
 • Свръхзаетост?
 • А може би изневяра?

Каквато и да е причината, днес искам да те насърча:

ИЗХОДЪТ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ Е ВЪЗМОЖЕН… Но ще бъдат необходими усилията и на двете страни.

Вижте, любовта е съвкупност от три важни компонента…

ВЯРНОСТ

ЕМОЦИОНАЛНА БЛИЗОСТ

СЕКС

Ако едно от тези колелца е счупено, е необходима целенасочена работа по възстановяването на брака.

А сега, позволете ми да ви предложа нещо съвсем практично!

Готови ли сте?

Позволете ми да ви представя… СЕМЕЙНА АКАДЕМИЯ – Цялостна програма по семейно обучение и терапия на двойки!Уникална възможност да преодолееш семейните си проблеми. Стъпка към пълна промяна в твоя брак.

В “Семейна академия” ще научиш следното:

 • Как да преодолявате семейните конфликти и да намалите техния интензитет…
 • Как да вземате съвместно решения…
 • Какво да правите, когато чувствата ви един към друг са изстинали…
 • Как да се адаптирате към нуждите на вашия партньор…
 • Как да вземате ефективни финансови решения…
 • Как да се радвате на пълноценно сексуално общуване…
 • Как да планирате семейното си време ефективно…
 • Как да се предпазите от или да преодолеете изневяра…

И още…

Всичко това в атмосфера на изключително приемане, подкрепа и разбиране!

Програмата е изработена в резултат на дългогодишно наблюдение при съветване на семейни двойки и проверка на онова, което наистина върши работа…

Какво можеш да очакваш?

Когато дойдете при нас, с наш служител ще проведете първоначално интервю и ще изготвим цялостна оздравителна програма за вашето семейство за следващите 6 месеца! Ще се срещаме всяка седмица по едно и също време, като ще имате поставени задачи и домашна работа извън офиса.

Поради високата ефективност на подобни програми, обикновено те струват поне
2 000 $. Разбира се, пазарът е наводнен и от консултанти, които вземат много или малко пари със съмнителна квалификация. Ако трябваше да оценя програмата си за онова, което тя предлага, адаптирана към реалностите в България, не бих паднал под 800-900 лв. И все пак – нека предложа нещо уникално. Можеш да се запишеш СЕГА за „Семейна академия“…

САМО ЗА… 300 лв. за цял месец семейно консултиране!

Заедно със следните бонуси:

 • Напълно безплатна книга „30 въпроса от семейния живот“, която ще използваме по време на работата ни;
 • Безплатно копие на моята аудио-книга „Как да откриеш за какво си роден?“
 • Предварителен пакет с материали, съставени за твоята уникална семейна ситуация!

Запиши се за програмата СЕГА! Натисни оранжевия бутон по-долу и попълни формата, за да се запишеш и с теб ще се свърже служител от „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“, за да уточните детайлите. Можеш също да се обадиш на 089 441 4228 за повече информация и въпроси!

signature

сертифициран семеен терапевт
„Асоциация за интензивно семейно консултиране“

ПП: Не забравяй: тази оферта е валидна само за една седмица. Възможно е никога повече да не предлагам нещо подобно отново!

Запиши консултация