Семеен семинар 2022: Не пропускайте за шеста поредна година най-популярния български практичен семинар за подобряване на семейните отношения!

Успешни в отношенията сред предизвикателствата на живота

Обучения от едни от най-предпочитаните български лектори по темата всяка вечер от седмицата!

7-ми февруари 2022 г. – 14-ти февруари, всяка вечер на живо, между 19:00 – 20:00 ч. изцяло онлайн!

Мадлен Алгафари
Дани и Нори Таневи
Стойне и Адриана Василеви
Стоян Георгиев
Иван Мирчев
Цвети Христанова

Със специалното участие на…

Емерсон Егерихс
Марк Гънгър

Ако искате да преживеете значително подобрение на отношенията с партньора, това събитие е точно за вас!

Твоята цена: 140 лв.!

+ БОНУС: Безплатен месечен достъп до нашата програма – „Повече от успешен“!

Горещо препоръчвам това вълнуващо събитие!

То е изцяло практически ориентирано за подобряване на уменията ни в сферата на отношенията, финансите, родителството, интимността…, на което имаме удоволствието отново да сме партньори.

Добрите отзиви, които получаваме от участниците от затвърждаваните с примери и практични упражнения знания и умения, ни вдъхновяват да продължаваме да го правим все по-добро!

– Михаела Джоргова, координатор на екипа на Седмицата на брака в България


УСПЕШНИ В ОТНОШЕНИЯТА СРЕД ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ЖИВОТА не е поредният скучен семинар, а практично събитие, което ще ангажира вниманието на двойката върху тях самите през почти 90% от времето!


СЪЗДАДЕН ОТ РЕАЛНИ ПРАКТИЦИ, КОИТО ЖИВЕЯТ И ПРИЛАГАТ ПРИНЦИПИТЕ, КОИТО ПРОПОВЯДВАТ.

Включи се в събитието, в което ще намериш изобилие от практична информация за следното:

  • Как да излезем от негативните цикли, в които се оказваме;
  • Как да позиционираме брака си в ранните години за дългосрочен успех;
  • За кои обстоятелства трябва да бъдем особено внимателни?
  • Как да снабдяваме нуждите си ефективно;
  • Как да навигираме през бурите и кризите на живота?
  • Как да упраляваме финансите си ЗАЕДНО?
  • Как да реализираме семейното призвание.

Ще усвоите ценни практични умения в тази посока, които ще ви помогнат да изградите брак, който трае цял живот…

Модератор, Стоян Георгиев

Стоян Георгиев е редактор на популярния блог за семейни отношения Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за индивидуално и семейно консултиране“, организация, специализирана в работа със семейства. Фамилен психотерапевт (SFT), сертициран от Международната асоциация на брачните и семейните психотерапевти” (подразделение на американската асоциация по психотерапия) с над 20-годишен опит при директно консултиране на двойки. Неговата страст е да съдейства за разрешаване на сложни проблеми в трудни житейски ситуации.


Говорителите и техните теми…

„Разлики между мъжете и жените“, само на 7-ми февруари 2022 г.

МАРК ГЪНГЪР

Марк Гънгър е популярен мотивационен говорител, автор и музикант. След 30 години обикаляне и изявяване из света, той помага на млади двойки да отключват тайните на успешния брак. Когато става въпрос за брак и взаимоотношения, Гънгър е един от най-търсените говорители в света. Всяка година хиляди двойки посещават неговите комедийни събития за двойки. Неговото чувство за хумор и позитивизъм правят всяка една негова лекция уникална и полезна. Негови ресурси се използват в Американската армия. Има множество изяви на места като Focus on the Family, Life Today, ABC News and Washington Times.


„Семейните финанси и финансовата грамотност на децата„, само на 8-ми февруари, 2022 г.

СТОЙНЕ И АДРИАНА ВАСИЛЕВИ

Cтoйнe Bacилeв, СFЅА, СІА e cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa нaй-пoпyляpния caйт зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия – ЅmаrtМоnеу.bg, ĸaĸтo и пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa Бългapcĸa acoциaция нa личнитe финaнcoви ĸoнcyлтaнти (БAЛФK). Имa пoвeчe oт 11 гoдини oпит нa pъĸoвoдни пoзиции във финaнcoвaтa cфepa в гoлeми мeждyнapoдни и бългapcĸи ĸoмпaнии ĸaтo EY, КВС, ВDО, Paйфaйзeн Бaнĸ, Πpoĸpeдит Бaнĸ и BMФГ. Cтoйнe имa дeceтĸи пpeзeнтaции и yчacтия в тeлeвизиoнни пpeдaвaния пo тeми, cвъpзaни c личнитe финaнcи и пpeдпpиeмaчecтвoтo, ĸaĸтo и мнoгo пyблиĸaции в aвтopитeтни мeдии.

Адриана Манолова-Василева е юрист, сертифициран коуч, а в последните 10 години заедно със съпруга си Стойне Василев активно помага на хората в България да повишават финансовата си култура, да управляват по-разумно парите си и да стават по-богати.

След безспорните успехи във финансовото образование на голямата си дъщеря, тя приема за своя мисия да помогне и на другите деца да имат по-добро финансово бъдеще. Затова през 2021 година създава SmartMoney Kids, където събира на едно място всички необходими ресурси, благодарение на които децата да израснат като мислещи, отговорни, предприемчиви, финансово стабилни и щастливи възрастни.


„Как ние изградихме успешни отношения?„, само на 9-ти февруари, 2022 г.

МАДЛЕН АЛГАФАРИ
Мадлен Алгафари е аналитичен психотерапевт, член на Българската Асоциация по Психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на Института за психотелесна терапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия. Дипломира се в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1991 г. със специалност „Психология“ и едновременно в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Режисура за драматичен и куклен театър“. След дипломирането си работи в БНТ като редакторка и водеща. 


„Да подобрим близостта в отношенията„, само на 10-ти февруари, 2022 г.

ДАНИ И НОРА ТАНЕВИ

Дани и Нора Таневи са водещи на популярното предаване „Попитай Дани Танев“, в което засягат въпроси относно любовта, секса и брака. Те са също родители на три прекрасни деца. Дани е професионален музикант и има множество участия в концерти и видеозаписи. Нори е завършила икономически университет във Варна и е работила в банка. С тяхната енергичност, приветливост и свежест, те са един истински пример за щастлива семейна двойка.


„Как да постигнем единство в семейното призвание?„, само на 11-ти февруари, 2022 г.

ИВАН МИРЧЕВ

Иван Мирчев е акредитиран коуч (ACC) към ICF (International Coaching Federation). Сертифициран е като екипен и групов коуч (Erickson Coaching). Има професионална квалификация в областта на емоционалната интелигентност (International Society for Emotional Intelligence). Работи с хора и екипи, които са готови да бъдат предизвикани да продължат да откриват и развиват потенциала си, за да променят средата, културата, бизнеса и живота към по-добро.


„Как да бъдем позитивни като родители?„, само на 12-ти февруари, 2022 г.,

ЦВЕТИ ХРИСТАНОВА

Цвети Христанова е филолог, съпруга, майка на две момчета, и сертифициран специалист по Позитивно родителство. Цвети сбъдва детската си мечта да направи света едно по-хубаво място чрез Оммм. Подкрепяйки семействата и техните деца по света, за да могат да се радват на повече позитивни дни и семейно щастие е най-сигурният начин да постигнем едно по-красиво бъдеще за всички.


„Лудият цикъл в брака“, само на 13-ти февруари, 2022 г.!

Специална вечер с д-р Емерсън Егерихс за лудия цикъл, в който всички семейни често влизаме и кои са ключовете, които могат да ни изведат от него. Той ще сподели за нуждите, които са движещи съответно в живота на мъжете и жените и как практично те да могат да ги посрещнат. 

ЕМЕРСОН ЕГЕРИХС

Д-р Емерсън Егерихс е международно известен говорител по темата за брака, родителството, комуникацията и др. Въз основа на повече от три десетилетия опит в сферата на консултирането, както и на редица изследвания, д-р Егерихс разработва практичния семинар за любовта и уважението в брака. Това динамично и променящо живота обучение е допринесло за възстановяването на десетки хиляди взаимоотношения.

Д-р Егерихс е завършил Wheaton College и Dubuque Seminary и докторска степен по детска и семейна екология от Мичиганския държавен университет. Той е автор на 12 книги, включително бестселъра на New York Times “Любов и уважение”, който е носител на платина и награда за Книга на годината, продаден в над 2,1 милиона копия и преведен на над 26 езика. Той и съпругата му Сара са женени от 1973 г. и имат три деца и шест внуци.

Резултатите от проведено изследване на над 800 двойки преминали през практичния семинар за любовта и уважението в брака на д-р Егерихс показват показват статистически значимите резултати и ефективност на това послание и програма:

  • 88% от анкетираните все още прилагат принципите на любов и уважение в брака си 54% от тези, които са били разделени, са се събрали, след като са научили и са приложили принципите на любовта и уважението
  • 72% от тези, които са обмисляли развод, след като са научили за принципите за любов и уважение, не мислят за развод
  • 64% от тези, които са предприели активни стъпки към развод, са се отказали, след като са били изложени на материали за любов и уважение.

Приключване на 14-ти февруари!


Твоята цена: 140 лв.!

Отзиви от участниците

Ето какво получихме като обратна връзка на въпроса в анкетата:

Какво ви хареса най-много: 

“Отделните теми бяха представени ясно и с практическа насоченост” Ивайло

“Близката атмосфера говорител-слушател, личният пример и споделяне от страна на говорителите” анонимен

“Практичната насоченост на сесиите и наръчника” Алекс

“Личеше си колко искрени и вдъхновени са говорителите.” Калина

„Благодаря ви за добре организираното и успешно проведеното първо училище. За нас бе нещо ново, изключително интересно и ценно. Считаме, че винаги човек има какво още да научи,  за да живее по-щастливо. Пожелавам ви здраве, късмет и много позитивни хора около вас.“ Г. Маринов

„Благодаря на целия екип, организирал това чудесно обучение – „Училище за успешен брак“!“  Цветков

Не просто събитие, а РЕАЛНО ПРИДВИЖВАНЕ В ТВОЯ СЕМЕЕН ЖИВОТ

Твоята цена: 140 лв.!