Светът се промени…

Голяма част от българските семейства преживяха огромен стрес покрай настоящата криза. Някои се оказаха без работа, други – с фалирали бизнеси и чакащи задължения.

На трети, кризата изглежда се отразява по-скоро положително и сближава членовете на семейството.

Личните ми наблюдения са, че на повечето семейства тепърва им предстои да изяснят (и евентуално да изчистят) натрупаните си разочарования, предпочитания, противоречия и потенциални финансови проблеми.

Също… да се подготвят по-добре за новия свят.

Ето защо, през следващите дни, седмици (и вероятно) месеци, ще споделям актуална информация, която да помогне на семействата да навигират през тези предизвикателни за всички ни времена.

Ще подготвим също множество безплатни ресурси.

До броени дни очаквайте и следното:

Искам също така да предложа напълно безплатно моята книга… „30 въпроса от семейния живот“ в помощ на семействата, пострадали от COVID-19 до края на извънредното положение. (ВАЖНО: Запазваме си правото да увеличим периода на офертата, ако нещата не се нормализират дотогава).

Вярвам, че в момента е прекрасна възможност да споделяме безвъзмездно със света опита, който сме натрупали през годините, дори и да е трудно за организацията ни в момента.

Знам, че съветите и обученията ми не могат да изцелят болния или да прегърнат намиращите се в социална изолация. Но… най-малкото могат да помогнат да подобрите отношенията си, да се справите с душевните страдания и да намерите утеха, подкрепа и насърчение.

Най-важното: ако ти е омръзнало от негативна информация по телевизията или социалните мрежи, ще ти предложа здравословно разсейване преди светът да се върне към нормалното си функциониране (в което искрено вярвам).

Каквато и да е причината да четеш тези редове и (ако случайно) нямаш тази книга, това е моят подарък за теб:

Opt In Image
Подобри значително комуникацията в семейството!
… и научи как да изградиш дълбока близост с партньора, копнеж за другия и непоклатима връзка, която трае през целия ви съвместен живот!

Интензивна програма за двойки

Местата са ограничени!

 

С благодарност и надежда:

—Стоян