Светът се промени…

Голяма част от българските семейства преживяха огромен стрес покрай настоящата криза. Някои се оказаха без работа, други – с фалирали бизнеси и чакащи задължения.

На трети, кризата изглежда се отразява по-скоро положително и сближава членовете на семейството.

Личните ми наблюдения са, че на повечето семейства тепърва им предстои да изяснят (и евентуално да изчистят) натрупаните си разочарования, предпочитания, противоречия и потенциални финансови проблеми.

Също… да се подготвят по-добре за новия свят.

Ето защо, през следващите дни, седмици (и вероятно) месеци, ще споделям актуална информация, която да помогне на семействата да навигират през тези предизвикателни за всички ни времена.

Ще подготвим също множество безплатни ресурси.

До броени дни очаквайте и следното:

Искам също така да предложа напълно безплатно моята книга… „30 въпроса от семейния живот“ в помощ на семействата, пострадали от COVID-19 до края на извънредното положение. (ВАЖНО: Запазваме си правото да увеличим периода на офертата, ако нещата не се нормализират дотогава).

Вярвам, че в момента е прекрасна възможност да споделяме безвъзмездно със света опита, който сме натрупали през годините, дори и да е трудно за организацията ни в момента.

Знам, че съветите и обученията ми не могат да изцелят болния или да прегърнат намиращите се в социална изолация. Но… най-малкото могат да помогнат да подобрите отношенията си, да се справите с душевните страдания и да намерите утеха, подкрепа и насърчение.

Най-важното: ако ти е омръзнало от негативна информация по телевизията или социалните мрежи, ще ти предложа здравословно разсейване преди светът да се върне към нормалното си функциониране (в което искрено вярвам).

Каквато и да е причината да четеш тези редове и (ако случайно) нямаш тази книга, това е моят подарък за теб:

Opt In Image
Стартира новият семестър в "Повече от успешен"!
Подобри всяка лична и семейна ситуация значително!

Ето какво можеш да очакваш:

✅ Онлайн-достъп до повече от 100 записани обучения и психологични инструменти, събирани в продължение на 10-години;
✅ Видео-бюлетин с месечни петдневни предизвикателства за значително подобрение на ситуации от твоя личен, семеен и професионален живот и статии от треньорите ни;
✅ Библиотека с реално тествани ресурси, тестове и инструменти от професионалния ни опит с бързи практични решения (нарастваща всеки месец);
✅ Личен достъп до създателите на програмата и седмичните ни събирания в Zoom-група, които ще ти помогнат да се придвижиш към определяне и реализация на твоята лична мисия, както и към подобрение на всяка пречка в твоя личен, семеен и професионален живот;

  • ПЛЮС: Подкрепяща общност, където ще намериш съмишленици и отговор на всеки твой въпрос!

С благодарност и надежда:

—Стоян