DSC_1827

„За колко от вас срещата с партньора е първото нещо, което планувате за предстоящата седмица“? – попитах. Нито един от моята аудитория не вдигна ръка.

Не се изненадах… За повечето семейства процесът на плануване на ежедневието е свързан по-скоро с работните ангажименти отколкото със семейните такива.

И все пак – да поставим отговорностите към нашето семейство, времето с партньора и децата на първо място, е важен навик, който ще ни помогне да запазим любовта жива.

За да си създадем този навик, е необходимо първо да опишем дейностите, които извършваме на седмична основа; да определим кои от тях са важни и за кои имаме усещане за спешност, но не са непременно важни.

Ако желаете да предприемете тази стъпка, използвайте специално изработения за целта календар, който използвахме в практичните сесии по време на „Семеен семинар 2015“.

Свалете го оттук:

3
Screen Shot 2015-07-01 at 9.42.34

_________________

На 27-ми юни 2015 г. в хотел Банкя Палас се проведе Семеен семинар 2015: „Семейство в хармония“, в което се включиха над 50 участници! „Семеен семинар“ е вероятно единственото по рода си събитие в България, което има за цел веднъж в годината да постави специфична сфера от семейните отношения на фокус и да предложи реални решения на двойките, а не скучна теория. По време на събитието беше засегнат един от най-важните фактори за успех при една връзка – разрешаването на конфликти между партньорите.

DSC_1830

Бяха засегнати също и теми като възстановяването на емоционалната близост между партньорите, намирането на баланс между семеен и професионален живот, секса и финансите, като събитието завърши с много конкретни цели за справяне с конфликтите за следващите 30 дни.

DSC_1824

Ето какво споделиха и някои от участниците в семинара:

„ПРЕВЪЗХОДЕН семинар за семейството! Бях толкова приятно изненадан да видя над 20 семейни двойки да дойдат и да дискутираме заедно как да сложим край на семейните конфликти, как да общуваме в семейството и как да „оправим“ семейния бюджет! Беше много практично и полезно, запознах се с чудесни хора… Благодаря на Стоян Георгиев, пълноценен съботен ден!“

„По време на семинара получих ценни практически съвети за изход от конфликтни ситуации. Благодаря!“

„Невероятна възможност за контакти с други двойки – супер сте!“

Съвсем сериозно обмисляме възможността да започнем подобни събития регулярно. Благодарим за подкрепата!

Линк към календара за семейно планиране:
3
Screen Shot 2015-07-01 at 9.42.34

 

Opt In Image
Искаш ли и други материали като този?
Абонирай се за безплатни новини за семейния живот!