VanderWoude

Една вълнуваща история за бащинската любов и саможертва

Том Вандерууд, баща на седем сина, се удавил на 12 септември 2008 год. в имението си в Ноуксвил, САЩ при опит да спаси най-малкия си син -Йосиф, роден със синдром на Даун. Момчето пропаднало в септична яма в двора, чиято повърхност неочаквано се пропукала и то било неспособно да направи каквото и да е било. Бащата незабавно се втурнал да хване сина си за главата, спасявайки живота му.

Малко след това двама мъже се опитвали да измъкнат Вандерууд, но неуспешно – той бил под водата за около двадесет минути. Починал в болницата. Синът Йосиф имал инфекция за няколко дни, но бързо се възстановил.
Том Вандерууд бил пенсиониран военен летец и ветеран от Виетнам. Понастоящем преподавал баскетбол и футбол. Известен бил като посветен католик и отличен треньор.

Директорката на училището, в което работел, го познавала отдавна и споделяла, че бащата Том бил готов да зареже репутацията си, ако се наложи да помогне на някого. Навсякъде ходел със своя най-малък син и се гордеел с него. Винаги знаел къде е и с кого.

Героизмът на бащата, който даде живота си, за да спаси генетично болния си син – седмо дете в семейството, ще остане като жив пример в историята за всички родители.

Направи следващата стъпка…

… при справяне със семейните предизвикателства!

Кликни тук, за да получиш нашия [Аспирин за семейни проблеми]

Opt In Image
Запиши се за бюлетина "Семейни новини"!
Стани абонат на блога ни и ще получиш достъп до:
  • безлатни статии от практиката, в които споделяме от практиката по какъв начин нашите клиенти се справиха с кризата в семейните отношения;
  • текущи промоции - обикновено с огромна отстъпка от редовната цена!
  • регулярни безплатни съвети, които можете да свалите и приложите веднага. Намаляват семейните конфликти - гарантирано!
  • новини за предстоящи наши продукти и събития;
  • безплатни съвети за семейството/отглеждането на децата почти всеки ден...

*Ние събираме, съхраняваме и обработваме Вашата лична информация според тази Политика за поверителност.