ВНИМАНИЕ: Този текст не е за хората със СЛАБИ нерви. Възможно е да възкреси старите болезнени спомени, но в същото време ще те предизвика към положителна промяна и ще си зададеш въпроса как е било възможно да чакаш досега…

ТРАВМИ!

 

Как да преодолеем травмите от миналото?

Тази систематизирана програма ще ти помогне да идентифицираш своите минали наранявания, да ги преработиш и да ги накараш да работят за теб.

 Твоята цена днес за наръчника + 9 видео-обучения с 50% отстъпка: само за 10 лв. 2̶9̶ ̶л̶в̶.̶

Плюс един безплатен месец в програмата „Повече от успешен“!

Вторник, 24-ти май 2022 г.

От: Стоян Георгиев

Re: Как можеш да инвестираш само няколко часа от скъпоценното си време, за да накараш миналите наранявания да работят в твоя полза? 

 

Скъпи приятели,

Всички пропускаме да направим пауза за момент и да се запитаме какво всъщност ни движи.

При все това знаем, че преживяната травма променя същността и поведението на човека.

Колкото повече са негативните преживявания от миналото, толкова по-вероятно е тези тъмни сенки да протягат костеливите си ръце и в настоящето.

Както физическите, така и емоционалните травми, оставят своя отпечатък върху нашето поведение и взаимоотношенията ни с другите.

По дефиниция травмата включва не само събитието, а и отклика към него. Травмата е нещо повече от криза. Тя засяга твоите емоции по неимоверен начин.

Това емоционално разклащане причинява несигурност, тъй като твоето личностно “убежище” бива разтърсено.

„Травма“ (от гръцки рана – неспособност да се справиш сам).

Знаеше ли, че физическата травма е състояние на тялото, при което определени части са повлияни до такава степен, че естествените съпротивителни сили на организма не могат да се справят без наличието на външна помощ?

По същия начин, емоционалната травма може да повлияе върху мозъчната дейност и да засегне психологичните процеси до степен…

… в която за теб да бъде изключително трудно да се справиш сам.

Травмата причинява видоизменения в мозъка – тя предизвиква когнитивно и емоционално объркване, а интерпретацията на събитията е сякаш гледана през замъглено стъкло.

Емоционалната травма те кара да се чувстваш наранен и тъжен, липсва ти нормалното усещане за сигурност и доверие.

Тя засяга вярванията за теб, другите, ситуациите и живота като цяло.

 

Ако моят текст натиска емоционални бутони вътре в теб, мога да те разбера!

Освен това предполагам е трудно да се ориентираш сред тоновете книги и противоречиви материали по темата. Резултатът? Не знаеш откъде да започнеш и как да се справиш с подаващите глава призраци от миналото… 

Това е напълно разбираемо и не е твой проблем. Ето какво създадох (благодарение на тримесечна целенасочена работа с нашата виртуална общност „Повече от успешен“). Помощта за справяне с травмите от миналото е вече тук! 

 

Най-подходящата видео-програма за справяне с травмите от миналото, която ще те преведе през процеса стъпка по стъпка!

 Твоята цена днес за наръчника + 9 видео-обучения с 50% отстъпка: само за 10 лв. 2̶9̶ ̶л̶в̶.̶

Плюс един безплатен месец в програмата „Повече от успешен“!

Постарал съм се да събера само най-ценната и актуална информация, която съм приложил лично в кабинета ми и съм установил, че работи за повечето хора …

 

и също…

 

систематизирах целия процес, обединявайки го в наръчник, така че да те води стъпка по стъпка, заедно с подходящи и разясняващи темата видео-обучения. 

 

Без излишни думи и раздърпване на локуми.  

 

Ето всички видео-обучения, включени в програмата…

 

◼︎ Как да изготвим новогодишна резолюция, която работи?

Ще ти помогна да оцениш няколко области от твоя живот (кариера, взаимоотношения, здраве и свободно време), като заедно с това изработиш стратегия за всяка една от тези области.

◼︎ Ревизия на личната мисия

Ще си припомниш (или определиш) своята цел в живота, като заедно с това анализираш по какъв начин травмите в миналото те отдалечават от нейното реализиране.

◼︎ Дефиниция за травма

Ще поговорим за физическите и емоционалните травми , както и за техния отпечатък върху твоето поведение и взаимоотношенията ти с другите.

◼︎ Симптоми на травмата

При преживяна травма твоят мозък променя начина, по който се процесира информацията. Засегната е интерпретацията на събитията, които настъпват около теб. Ще поговорим също за доверието: ако травмата е причинена от човек, това почти неминуемо засяга способността ни да се доверяваме на другите, дори и на най-добронамерените около нас. Ще засегнем и състоянието, наречено посттравматичен стрес.

◼︎ Невропсихични промени след травма

Травмата причинява видоизменения в мозъка – тя предизвиква когнитивно и емоционално объркване, а интерпретацията на събитията е сякаш гледана през замъглено стъкло. Ще разбереш какви промени настъпват в мозъка вследствие на травма.

◼︎ Период на настъпване на травмата

Ще създадеш хронология на всички травми в твоя живот и техния ефект върху теб.

◼︎ Разпознаване на спусъците

Вследствие на настъпилите травми, ти започваш да интерпретираш и днешните житейски събития през призмата на миналите обстоятелства. Ще те научим да разпознаваш активиращите спусъци, които подхранват негативните преживявания.

◼︎ Създаване на вътрешно командно табло за отличаване на миналите събития от настоящата реалност

За да се придвижим напред е необходимо да правим разлика между миналите събития (които изискват прошка) и настоящата реалност (включваща промяна на вярванията и поведението ни). Това обучение ще съдейства за изготвянето на механизъм за тяхното различаване.

◼︎ Прошка

Прошката не означава да допускаме последващи злоупотреби спрямо нас. Тя е съзнателно решение да извършиш вътрешен детокс на душата си. Ще те преведем през процеса стъпка по стъпка!

◼︎ Изработване на когнитивно-поведенчески план на промяна

Както обикновено, заедно ще изготвим цялостен план за промяна за твоята специфична ситуация.

◼︎ Навигиране през турболенцията

Изисква се изключително силна воля, за да се задържи процеса на промяна. Ще предложим съвети за запазване на възстановяването дългосрочно.

◼︎ Упражнения за намаляване на ефектите от травмата с помощта на EMDR-терапията

Практични упражнения с очите за процесиране и десензитиране на травмите от EMDR-терапията.

 

Всъщност, заслугата за тази програма не е само моя… 

Голяма част от информацията е внимателно подбрана от експерти по темата, тествана при работата ми с двойки и членовете на общността за лично и семейно удовлетворение „Повече от успешен“. Добавил съм също моите лични преживявания и механизми, които изработих.

 

Над 500 часа натрупан опит е инвестиран в този проект. 

Включените в продукта 9 видео-обучения ще ти помогнат да придобиеш още по-цялостна представа.

Събрано е най-доброто от най-доброто, а програмата е лесна за приложение, така че да можеш да приложиш информацията веднага.

 

Можеш ли да си представиш колко просто и лесно се случват нещата, когато процесите са систематизирани, не са объркващи и те превеждат през целия процес стъпка по стъпка? 

Благодарение на програмата, ти ще:

  • Изработиш план за личностна промяна през следващите 3-6 месеца!
  • Ще идентифицираш ефектите от миналите травми върху твоя живот;
  • Ще стартираш процес на промяна, благодарение на който ще изхвърлиш призраците от миналото!

Ще се научиш да правиш разлика между миналите събития и настоящата реалност и ще научиш как да избегнеш реакциите, продиктувани от минали събития.

Ето реакцията на някои от членовете на нашата онлайн-общност „Повече от успешен“:

 

Е, ако си наистина сериозен/а да изхвърлиш призраците от миналото, вземи този наръчник, като натиснеш бутона „Поръчай сега“ по-долу. 

Нещо, което ще ти хареса… 

 

Гаранция за връщане: Ако по някаква причина тази програма не ти хареса, само ми пиши имейл и ще ти върна парите обратно!

Звучи честно, нали?

Временният характер на тази оферта е нещо, което искам да подчертая отново.

Да! Искам да взема наръчника с видео-програмата!

Ето какво можеш да направиш, за да поръчаш… Натисни бутона по-долу:

Твоята цена днес за наръчника + 9 видео-обучения с 50% отстъпка: само за 10 лв. 2̶9̶ ̶л̶в̶.̶

Плюс един безплатен месец в програмата „Повече от успешен“!

П.П.С: Отново напомням, че този наръчник (както обикновено) ще ти спести прочитането на тонове книги с описателна и противоречива информация, тъй като е основан на личен опит и дългогодишно изследване от страна на автора.