Огледи на имотиИво Христов

Semeen.com: Как е семейният живот, Цвети и Иво?
Нормално, като се има предвид новите ни задължения. Да, имаме по-малко време за нас двамата, но всичко е въпрос на организация на времето.

Semeen.com: Вие се справяте страхотно със семейните задължения. Как съумявате да намерите баланса?
Цвети: Както споделих, всичко е въпрос на организация на личното време и някоя и друга баба под ръка. Докато съм по майчинство, балансът е лесно постижим. Наслаждавам се на времето с дъщеря ми, учим се една от друга, докато съпругът ми се е загърбил с издръжката на цялото семейство. През уикендите успяваме да отделим време за себе си като двойка.

Semeen.com: Помогна ли ви с нещо нашата предбрачна програма?

Цвети: Да, разбрах, че ако искам стабилно семейство или въобще семейство, трябва да си готов на компромиси. Исках много неща, освен, че исках семейство, но не оценявах колко е важно е последното.

Иво: На мен ми помогна с това да осъзная, че трябва да съм по-разбиращ към нуждите на половинката си.

Цвети: Няма да забравя и думите на една мъдра баба “Преди да се омъжиш, си отваряй широко очите. След това леко ги притвори”.

Виртуален оглед на имот

Semeen.com: Разкажете ни нещо повече за вашия последен проект www.ogledai.com.
Сайтът е новост за България в сферата на недвижимите имоти и предлага следните възможности:

– да търсите бързо и лесно имоти по карта;

– да огледате онлайн и безплатно имоти благодарение на заснетите в него 360 градусови панорами;

– да се свържете по мейл или телефон със собственика на имота или брокера;

– да поръчате панорамно заснемане на Вашия имот на ниски цени;

– безплатно да публикувате обява на имота Ви с панорами.

Не сме брокери и не взимаме комисионна!

Виртуалните огледи са безплатни за всеки било то частно лице или агенция.

Semeen.com: Много хора вярват, че мъжът и жената не трябва да работят заедно, “за да не си омръзнат”. Кое ви накара да започнете този бизнес все пак заедно?

Цвети: Аз също мислех така и досега съм избягвала да работя на едно и също място с половинката си. Но когато разработваш собствен бизнес, мотивацията е съвсем друга.

Започнахме бизнес заедно заради общото ни желание да работим за себе си. Не си омръзваме, защото сме разделили задълженията си в общия ни проект според уменията и опита ни. Така избягваме големи спорове. Е, появяват се, но засега ги разрешаваме лесно.

Виртуален оглед на апартамент

Semeen.com: Какво могат да намерят абонатите ни на вашия сайт за оглед на имоти?
Тези, които търсят ново жилище под наем или искат да закупят имот, могат да разгледат бързо, лесно и безплатно имоти онлайн. Вместо да тичат по огледи на имоти, могат да огледат виртуално имоти по всяко време, у дома или в офиса, навсякъде, където имат интернет.

За онези, които искат бързо да продадат имота си или да го отдадат под наем, можем да изработим виртуална разходка на имота им и да помогнем за по-атрактивното му представяне пред потенциални купувачи. Вярваме, че можем да Ви спестим време, нерви и пари. Подарете си ценно време за Вас и семейството и се забавлявайте заедно, докато избирате имота.

Opt In Image
Искаш ли и други материали като този?
Абонирай се за безплатни новини за семейния живот!
 

Tags: