Въпрос:

К.З., 47 г.: Напоследък нямам време за срещи с приятели – работя на две места и времето не ми стига. А те ми се сърдят. И на мен ми се иска да пием по кафе, но как да успея с всичко? Понякога трябва да жертваш личните си желания, щом не стигат парите. Не е ли така?

Отговор:

Скъпа К.,

Развитието на умения за управление на времето е едно от най-големите предизвикателства в днешния забързан свят. Поддържането на здравословен баланс между личния, семейния, социалния и професионалния живот е изключително важно, ако желаете да се чувствате удовлетворена и щастлива.

Представете си различните динамики на вашия живот като еквалайзери на стерео-уредба, които трябва да се настроят адекватно, за да се получи хармонично звучене. Не е добре да пренебрегвате нито една от тези сфери – ето защо е добре да потърсите варианти, които ще намалят работната ви ангажираност и ще създадат възможности да спортувате, да се грижите за себе си, да прекарвате повече време с близките си и да приемете нови предизвикателства.

Помислете по какъв начин можете да се преквалифицирате, а защо не и да започнете свой собствен бизнес! Още се намирате на полувремето на вашия живот, така че просто можете да опитате нещо различно. Не забравяйте, ние се нуждаем от хора около нас, които да придават смисъл на всичко, което правим.

Стоян Георгиев

Opt In Image
Искаш ли да запишеш семейна консултация с мен...
... СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО?

През последните години аз и екипът ми сме имали възможност да се срещнем със стотици семейства и да помогнем на много от тях да възстановят любовта, емоционалната близост и сексуалното си единство.

Ако проявиш интерес към семейна консултация, позволи ми да предложа услугите си СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО!

 

Авторските права за материала са на сп.“Журнал за жената“. Публикувана с разрешение.