#Стоян съветва

– Не мога да се науча да си почивам – в работата мисля за вкъщи, а когато съм у дома, все мисля за служебни неща. Защо все не се чувствам на правилното място и нещо не ми е комфортно? – М.Г., 46 г.

Скъпа, М.Г.,

Най-вероятно имате нужда от почивка, за поне три седмици, по време на които да смените обстановката и да се опитате да изключите.

Просто го направете!

Помолете близкият до вас човек да Ви помогне.

Установете принципа на почивката и всяка седмица отделяйте кратки периоди през уикенда, за да заминете на различно място.

Ако не се получи, проблемът може да се крие другаде – професията, семейството, взаимоотношенията, цялостното усещане за живота

Кариерното развитие е сериозен фактор – помислете дали Ви носи удовлетворение онова, което работите, както и дали използвате силните си страни; дали се развивате.

Най-бързата проверка дали е настъпил момент за смяна на работата е да си зададете въпроса: Доставят ли ми поне 60% от дейностите удовлетворение или не?

Всички ние имаме своите досадни моменти в работата си, но когато техният процент стане твърде висок или заплащането е прекалено ниско, може би е време за промяна?

По време на възрастта, в която се намирате, се получава известен застой и човек трудно поема нови рискове в живота си.

Децата обикновено са пораснали и двойките са вече сами.

Какво е състоянието на връзката Ви?

Затлачили ли са се нещата?

Може би имате нужда от освежаване?

Понякога макар и една консултация със специалист може да бъде от полза. Работете целенасочено върху взаимоотношението си.

Намерете хобита и странични интереси, които ви освежават и шансовете да се получат нещата, се увеличават.

___________

Първоначално публикуван в „Журнал за жената“

Opt In Image
Искаш ли да запишеш семейна консултация с мен...
... СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО?

През последните години аз и екипът ми сме имали възможност да се срещнем със стотици семейства и да помогнем на много от тях да възстановят любовта, емоционалната близост и сексуалното си единство.

Ако проявиш интерес към семейна консултация, позволи ми да предложа услугите си СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО!

 

 

Tags: ,