мъжки костюми

Когато се оказвам на малко по-официална или бизнес-среща, ми прави впечатление, че за разлика отпреди десетина години, все по-често попадам на един интересен феномен – мъже на средна възраст се обличат така, както мен, само, че когато бях на осем години.

Шорти, тениска, дори потник – това са дрехите, които голяма част от днешните мъже носят.

Между другото, това е навсякъде – в самолетите, офисите и дори църквите.

С тази констатация не искам да наранявам достойнството на никого – аз самият ходя на църква по тениска от време на време, но просто искам да размишлявам заедно с теб.

Обичайното обяснение за шортите, дънките и тениската е разумното заключение, че са много удобни.

Съгласен, но все пак смятам, че един мъж би направил много по-добро впечатление, ако някои висящи части от тялото му биха останали покрити от подобаващ костюм.

Някои смятат, че ако „слязат на нивото на младите хора“, обличайки се по този начин, ще бъдат много по-лесно приети от тях.

Хм…

Дали младите хора биха се впечатлили от някой чичко с дънки и висящо шкембе?

Та нали те се нуждаят от примери, вдъхновители и ментори?

Тийнейджърите имат нужда от реални примери, обличащи се с достойнство!

Едно зле облечено чиче по потник и къси гащи трудно може да вдъхне доверие.

Ако си решил да се отнасяш към себе си като момченце от първи клас, как очакваш да ти повярвам, че ще се отнасяш добре към мен?

Как да правя бизнес с теб?

Как да се справя с изкушението да си тръгна веднага след срещата ми с теб?

Разбира се, нямам предвид да се разхождаме по плажа с костюм и вратовръзка, но да си мениджър и да се появиш в офиса по шорти ми се вижда поне до известна степен невъзпитано.

Начинът, по който се обличаш, е начинът, по който другите ще те възприемат.

Най-важният аргумент в полза на адекватното и стилно обличане е, че по този начин ние запазваме своя авторитет на възрастни.

Ако пропуснем да го изградим сега, последенният ни шанс ще бъде на собственото ни погребение – там поне ще ни облекат подобаващо:)

Снимка: Ричмарт

Искаш да се обличаш със стил?
Поръчай най-добрия костюм по поръчка!

мъжки костюми

Попълни формата по-долу и ще ти изпратим каталог с едни от най-добрите костюми по поръчка на световно ниво от нашите партньори - Richmart!

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
 

Tags: ,